StudyGo

Ontdek hoe de samenwerking tussen StudyGo en WisMon leidt tot toegankelijk wiskundelesmateriaal voor alle leerjaren en niveaus, waardoor leren nog boeiender en effectiever wordt.

StudyGo, voorheen bekend als WRTS, is een bekend oefenplatform voor middelbare scholieren in Nederland. Dit platform biedt de mogelijkheid om te oefenen voor alle vakken door het maken van oefenvragen en proeftoetsen. Daarnaast biedt het de mogelijkheid om instructievideo’s van docenten te bekijken, nieuwe woordenschat opdoen en vragen stellen aan hun tutoren. 
In dit artikel ontdek je hoe de samenwerking tussen StudyGo en WisMon leidt tot een interessant onderwijs ontwikkelproject. 

De specifieke vraag van StudyGo

De specifieke vraag van StudyGo is om ondersteunend materiaal te ontwikkelen voor het reguliere wiskunde curriculum. Ze willen het oefenmateriaal toegankelijk maken voor alle leerjaren en niveaus, zodat elke leerling de kans krijgt om op een zo efficiënt en effectief mogelijke manier te leren.

Lesmateriaal dat aansluit op de bekende wiskundemethodes

In samenwerking met WisMon, een team van ervaren wiskundedocenten en studenten, wordt een waardevolle oplossing gecreëerd. Het gehele proces, van het ontwikkelen van nieuwe hoofdstukken tot de eindredactie en de implementatie van het materiaal, wordt door WisMon verzorgd. 
 
Onze aanvullende uitlegteksten, oefenopgaven en uitlegvideo’s sluiten naadloos aan bij de bekende wiskundemethodes Moderne Wiskunde en Getal en Ruimte. Door gebruik te maken van deze aanvullende materialen, krijgen leerlingen de kans om parallel aan hun reguliere lessen extra te oefenen, wat leidt tot verbeterde prestaties.

Toegankelijk lesmateriaal voor alle leerjaren en niveaus 

Dankzij de succesvolle samenwerking tussen WisMon en StudyGo, kunnen leerlingen nu gebruikmaken van het ontwikkelde lesmateriaal. Zowel onderbouw hoofdstukken als een deel van de bovenbouw hoofdstukken zijn beschikbaar op het online platform van StudyGo, waardoor er volop geoefend kan worden. Wij blijven actief bezig met het ontwikkelen van oefenmateriaal voor andere leerjaren en niveaus, waardoor het leren van wiskunde toegankelijker en interessanter wordt voor elke leerling. 

Gerelateerde projecten

Stadsschouwburg Utrecht

Een interactieve workshop, waarmee leerlingen in aanraking komen met de wereld van theatertechniek.

ToetsMij

Meer dan 150 toegankelijke oefentoetsen met gedetailleerde uitwerkingen.

PLASTEAM

Inspirerend lesprogramma om bewustwording te creëren rondom plastic.

De laatste updates